Martin Møller sælger det halve selskab

0
Martin Møller.
Martin Møller.

REKORDVÆKST: Når man kan sælge over halvdelen af sit selskab for et stort milliardbeløb, som gør, at man bliver en af de rigeste danskere, er det bare klasse. Og så ovenikøbet i flyindustrien. – Betydende investor i JetTime.

Danske Martin Møller lagde i går flere alen til sin vækst ved at sælge omkring halvdelen af sit firma Nordic Aviation Capital (NAC) til svenske EQT for et beløb, hvor gætterierne ligger på omkring 10 milliarder kroner.

Martin Møllers NAC regnes nu for at have en værdi på ca.20 milliarder kroner.

Selv er han noget af det mest beskedne og meget anonyme erhvervsmand, som først kom rigtigt i rampelyset, da han for tre år siden modtog Flyvejournalisternes Luftfartspokal og ved samme lejlighed holdt en tale om de værdier, der er i at komme fra Danmark, når man begår sig på det globale marked.

I dansk luftfart er han i dag en af de tunge investorer i JetTime, som har ekspanderet kraftigt det seneste par år.

Basen er i Billund med filialer over hele verden. Og det skal nu blive endnu større i et selskab, som først blev skabt i 1990 og har præsteret fantastiske resultater. Det er i dag verdens største ejer og udlejer af regionale ATR-fly og Bombardier turpoprop med 250 fly, med en gennemsnitsalder på godt fem år.

Samarbejdet går over 40 flyselskaber i 30 lande. Og det skal blive til langt mere med de nye investorer, hvor Martin Møller fortsætter som formand.

”For os er det den perfekte timing og EQT er den perfekte partner. Vi ser store muligheder i vores strategi om yderlige vækst, som verdens førende for udlejning af regionale fly, ” siger Martin Møller.

Fly taler han meget gerne om, men helst ikke om penge.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz