Mere digital flyrejse med SAS

sasIfølge det svenske NyTeknik er SAS i gang med en omfattende modernisering, der over to år og for 400 millioner kroner skal forbedre flyene rent digitalt.

”Vi ændrer hele den digitale platform. Det er tanken at en give så god en rejseoplevelse som muligt og jo mere vi ved om den rejsende, desto bedre bliver vores tilbud”, siger CIO Mattias Forsberg ifølge finans.dk til det tekniske ugeblad.

SAS ændrer sin hjemmeside og er langt med projekter inden for ’kropsnær teknologi’, der skal gøre det muligt for kunder at gå lige gennem alle køer uden at vise papirer. Det er dog forbeholdt de to millioner rejsende i Skandinavien, der flyver mere end fem gang om året.

Flypersonalet bliver udstyret med 3.500 iPads, der indeholder personlig information om de rejsende, samt manualer og øvrig information. De kommer i brug til sommer og bliver fast inventar fra september.

Passagerer på economy kan se frem til, at der om nogle uger træffes beslutning om llere wifi i alle fly. Den investering kommer oven i det beløb, der bliver brugt digitalt. I dag har 24 fly wifi. Selskabet har 129 fly plus 58 i ordre, så der kommer til at gå noget tid, før alle fly har wifi, oplyser SAS-chefen til NyTeknik.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.