Mere feriecharter i Aarhus Lufthavn.

Fem charterselskaber vil operere fra Aarhus Lufthavn i 2011 og i alt vil udbyde 15 charterserier til 10 -11 forskellige feriedestinationer.

 

Årsagen til den positive udvikling menes at være den forbedrede infrastruktur til lufthavnen, der er gennemført gennem det seneste par år og finder sin foreløbige afslutning med åbningen af den nyanlagte vestlige adgangsvej i november, som betyder, at Aarhus Lufthavn billedligt talt er flyttet 20 min, tættere på E 45, Århus N. Lufthavnen kan fremover nås fra E45 på ca. 25 min.

 

Effekten af forbedringerne har sat sit præg på udviklingen i lufthavnens passagertal. September var den bedste måned siden oktober 2003 – og sammenlignet måned for måned, siden september 2001. Det manifesterer sig også i de økonomiske resultater, idet september resulterede i den største omsætning i aktieselskabets historie, hvilket vil sige siden januar 2000.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.