Messe klar med ny mødekultur

MICE: ”Vi mangler ikke viden. Vi mangler evnen til at sammensætte kompetencer, så der kommer resultater ud af viden og faglighed,” siger ekspert forud for Kursuslex’ Møde & Eventmesse i Bella Center 1. og 2. marts.

”Vi kaster os hele tiden over at lære noget nyt. Men viden har vi nok af. Udfordringen er, hvordan vi udnytter vores kompetencer,” siger fremtidsforsker Kirsten Poulsen, ejer og direktør i firmaet Firstmove. Sammen med mødeeksperten Bo Krüger, ejer og direktør i Moving Minds giver hun et bud på fremtidens mødekultur på Møde & Eventmessen i Bella Center 1. og 2. marts.

”Fagligheden skal omsættes til konkrete idéer. For eksempel ved at være mere eksperimenterende og bringe mødedeltagerne ud af det vante. Herude, hvor man ikke lige kan bruge de sædvanlige handlingsmønstre, og hvor der byttes om på de sædvanlige roller.”

”Mange er styret af frygt. Frygt for at fejle, frygt for at stå frem, frygt for at falde igennem eller frygt for ikke at blive hørt. Men det er, når vi sættes ud over det normale, at vi skaber bedst. Start f.eks. med vild brainstorming. Det er nemmere at gøre en vild idé tam, end at gøre en tam idé vild,” siger Bo Krüger og tilføjer: ”Vi kommer til at bevæge os mere, både mentalt og fysisk eller som en kombination.”

Møde & Eventmessen i Bella Center omfatter ca. 300 leverandører til møder og events. På messens første dag vil konferencier, Michael Carøe, uddele otte Møde & Event Awards, hvor en branchefaglig jury hædrer de bedste inden for hvert af otte specialområder.