Middelfart og Fredericia vinder værtskab

MeetingLillebælt, Fredericia Kommune og Middelfart Kommune har netop vundet værtskabet for PlannerDays 2018, sammen med områdets stærkeste partnere i mødebranchen.

Planner Days er en årligt tilbagevendende to-dages konference for landets bedste mødeplanlæggere og -rådgivere med arrangementer i Jylland og på Fyn.

”Det er vigtigt for os, at værtsbyen afspejler maksimal lokal support og giver en klar demonstration af hvilken værdi, byen kan tilføre Planner Days-konferencen. Og det må man sige at Lillebælt-ansøgningen levede op til. Vi glæder os til at prøve områdets mødefaciliteter og alternative venues og vise landets mødeplanlæggere, hvordan man kan bruge destinationen i mødesammenhæng”, siger Marlene H. Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre, der er med i styregruppen for Planner Days.

”Vi er glade for muligheden til at vise mødebookerne, at vi har en storbys kapacitet her midt i landet”, siger møde- og eventchef for MeetingLillebælt Kitt Schou Morgen. ”Det giver god mening at samles her, hvor der er lige langt til og fra både Aalborg og København og hvor kunden får rigtig meget for pengene på mødesteder, som ligger inden for meget kort afstand”.

Planner Days har fokus på deltagernes professionelle udvikling og til foråret byder Middelfart og Fredericia på undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at vise områdets unikke mødekvaliteter frem til et købestærkt publikum.

Det er tredje gang Planner Days skal afholdes. Silkeborg var vært i 2016 og Vejle i 2017.

Arrangørgruppen fra Lillebælt består af: Kitt Schou Morgen fra MeetingLillebælt, Thomas Stærke Danielsen fra Best Western Hotel Fredericia, Sybille Bæksted fra Best Western Kryb I Ly, Vibeke Diemer fra HUSET Middelfart, Morten Ihlow fra MESSE C, Charlotte Rasmussen fra Sinatur Sixtus og Helle Kirstine Gleerup fra TRINITY Hotel og Konference Center.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.