Middelfart og Fredericia vinder værtskab

MeetingLillebælt, Fredericia Kommune og Middelfart Kommune har netop vundet værtskabet for PlannerDays 2018, sammen med områdets stærkeste partnere i mødebranchen.

Planner Days er en årligt tilbagevendende to-dages konference for landets bedste mødeplanlæggere og -rådgivere med arrangementer i Jylland og på Fyn.

”Det er vigtigt for os, at værtsbyen afspejler maksimal lokal support og giver en klar demonstration af hvilken værdi, byen kan tilføre Planner Days-konferencen. Og det må man sige at Lillebælt-ansøgningen levede op til. Vi glæder os til at prøve områdets mødefaciliteter og alternative venues og vise landets mødeplanlæggere, hvordan man kan bruge destinationen i mødesammenhæng”, siger Marlene H. Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre, der er med i styregruppen for Planner Days.

”Vi er glade for muligheden til at vise mødebookerne, at vi har en storbys kapacitet her midt i landet”, siger møde- og eventchef for MeetingLillebælt Kitt Schou Morgen. ”Det giver god mening at samles her, hvor der er lige langt til og fra både Aalborg og København og hvor kunden får rigtig meget for pengene på mødesteder, som ligger inden for meget kort afstand”.

Planner Days har fokus på deltagernes professionelle udvikling og til foråret byder Middelfart og Fredericia på undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at vise områdets unikke mødekvaliteter frem til et købestærkt publikum.

Det er tredje gang Planner Days skal afholdes. Silkeborg var vært i 2016 og Vejle i 2017.

Arrangørgruppen fra Lillebælt består af: Kitt Schou Morgen fra MeetingLillebælt, Thomas Stærke Danielsen fra Best Western Hotel Fredericia, Sybille Bæksted fra Best Western Kryb I Ly, Vibeke Diemer fra HUSET Middelfart, Morten Ihlow fra MESSE C, Charlotte Rasmussen fra Sinatur Sixtus og Helle Kirstine Gleerup fra TRINITY Hotel og Konference Center.