’Midt om natten’ som musical i Tivoli

Filmklassikeren Midt om natten bliver i foråret 2018 sat op i en ny musicalversion i Tivoli. Publikum kan se frem til en stjernerække af hits som Papirsklip, Haveje, Midt om natten, samt flere end 20 af Kim Larsens og Gasolins hits.

Der er premiere den 15. marts i Koncertsalen i Tivoli – 35 år efter Kim Larsen sendte det storsælgende album på gaden. Musicalen tager afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs. Den nye musicalversion bliver ud over de mange kendte hits fra Midt om natten-albummet også krydret med de største Kim Larsen- og Gasolin-hits som Kvinde Min, Rita, Rabalderstræde og Tarzan Mamma Mia.

Underdirektør i Tivoli Nikolaj Koppel og executive kreativ producent Thomas Langkjær: ”Sjældent har et dansk album og en dansk spillefilm ramt den danske folkesjæl med samme urkraft som Midt om natten. Både album og film er i dag fuldblodsklassikere, og Kim Larsens mange hits har fået en helt særlig plads i danskernes hjerter. Flere generationer danskere kan nynne med på både Haveje, Susan Himmelblå og Midt om natten, og vi synes at dette ikoniske værk er som skabt til en ny stor musicalversion med hele udtrækket.”

Tivoli og Langkjær Entertainment arbejder i øjeblikket på at sikre sig nogle af de bedste scenekunstnere til musicalen. Der bliver tale om et stort cast med over 25 medvirkende og stort orkester. Det bliver den Reumert-vindende sceneinstruktør Heinrich Christensen, der skal varetage instruktion og manuskript, mens Marie ì Dali skal skabe scenografien.

Filmen Midt om natten, som udkom i 1984 er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.