Milliarder investeres i fynsk turisme

Oversigtsfoto over nye turismeinvesteringer på Fyn.

TURISME: Oplevelsesindustrien på Fyn oplever lige nu et historisk højt investeringstryk. En gennemgang fra Udvikling Fyn viser, at der de næste fire år kommer investeringer på mindst to milliarder kr. i hotelsenge og unikke oplevelser i det fynske.

Destination Fyn Klyngen har sammen med Sport Event Fyn sat sig for, at Fyn slår en klo i det stigende antal turister, og at Fyn samtidig bliver i stand til at tiltrække flere investeringer.

“Fyn har momentum. Der investeres massivt i udvidelse af overnatninger, udviklingen af en international ambition på cykelturisme og stærke signaturoplevelser, som kan brænde Fyn fast i de rejsendes bevidsthed. Det giver flere gode grunde til at besøge Fyn, og det har vi tænkt os at udnytte med vores nye markedsføringsstrategi FYN365”, siger Thomas Kastrup, forretningschef for Destination Fyn Klyngen.

Blandt sværvægterne, når det gælder investeringer, er Odenses færdigbyggede kulturhus Odeon til 600 mio. kr, den store genopbygning af Nyborg Slot til 276,6 mio. kr., det nye HCA Eventyrhus til 305 mio., og det nye golfanlæg i Kerteminde, Great Northern, til 400 mio. kr.

x

Læs Også

Sommerhusejere skal holde sig væk fra husene

Hjørring Kommune har givet sommerhusejere i Lønstrup ved vestkysten i Vendsyssel besked om, at de holde sig væk fra deres huse.

Øget dansk fokus på turistens digitale rejse

Nyt pilotprojekt skal styrke Sjællands digitale tilstedeværelse over for turisten og trække flere turister til regionen.

Europas største ferieparkkæde til Danmark

Efter 18 måneders international make-over er fem danske ferieparker i det tidligere Dayz Resorts nu åbnet som en del af ferieparkgiganten, Landal GreenParks.

Trelleborg satte igen besøgsrekord

Gæster er strømmet til Trelleborg. 87.172 har besøgt Harald Blåtands berømte vikingeborg i 2017. Det er besøgsrekord.

DanCenter øger med 700 feriehuse

Med købet af Admiral Strand Feriehuse øger DanCenter porteføljen af feriehuse i Danmark til samlet 8.200.

Salget af BroBizz til Storebælt firedoblet

Det er blevet 15% billigere at køre over Storebæltsbroen, hvis man har en BroBizz. Det betød en voldsom stigning i antallet af bestilte BroBizz i december.