Milliarder investeres i fynsk turisme

1
Oversigtsfoto over nye turismeinvesteringer på Fyn.

TURISME: Oplevelsesindustrien på Fyn oplever lige nu et historisk højt investeringstryk. En gennemgang fra Udvikling Fyn viser, at der de næste fire år kommer investeringer på mindst to milliarder kr. i hotelsenge og unikke oplevelser i det fynske.

Destination Fyn Klyngen har sammen med Sport Event Fyn sat sig for, at Fyn slår en klo i det stigende antal turister, og at Fyn samtidig bliver i stand til at tiltrække flere investeringer.

“Fyn har momentum. Der investeres massivt i udvidelse af overnatninger, udviklingen af en international ambition på cykelturisme og stærke signaturoplevelser, som kan brænde Fyn fast i de rejsendes bevidsthed. Det giver flere gode grunde til at besøge Fyn, og det har vi tænkt os at udnytte med vores nye markedsføringsstrategi FYN365”, siger Thomas Kastrup, forretningschef for Destination Fyn Klyngen.

Blandt sværvægterne, når det gælder investeringer, er Odenses færdigbyggede kulturhus Odeon til 600 mio. kr, den store genopbygning af Nyborg Slot til 276,6 mio. kr., det nye HCA Eventyrhus til 305 mio., og det nye golfanlæg i Kerteminde, Great Northern, til 400 mio. kr.

Skriv en kommentar

1 Comment on "Milliarder investeres i fynsk turisme"

Notify of
avatar
Peter
Peter

Virkelig, virkelig flot som Fyn har formået at tiltrække turister til øen samt at få sig profileret i medierne.
Helt sikkert et kæmpe arbejde der er lagt i det projekt fra mange interessenter!

wpDiscuz