Millionaftale mellem SAS og Apollo

sas600ah-librarySAS og Apollo fortsætter samarbejdet og har indgået en aftale for sommersæsonen, der indebærer, at SAS flyver Apollos kunder fra 17 steder i Sverige, Norge og Danmark til en samlet værdi af 910 millioner svenske kroner – 758 millioner danske.

SAS er Apollos største eksterne samarbejdspartner og i forbindelse med aftalen har Apollo lagt vægt på SAS fleksible flåde med både store og små fly og høj punktlighed.

”Vi er stolte over, at Apollo endnu engang har valgt os som partner. Takket være vores flåde, kan Apollo tilbyde kunderne direkte afgange fra mange skandinaviske destinationer”, siger vice president Annelie Nässen, Global Agent Sales, SAS.

– Vi har samarbejdet med SAS i mange år. Det giver os fleksibilitet også at anvende et eksternt flyselskab i tillæg til vores eget Novair. Det er særlig vigtigt i turbulente tider, hvor samarbejdet med SAS giver mulighed for hurtigt at omdirigere kapacitet. Senest flyttede vi kapacitet fra Egypten til nye rejsemål som for eksempel Marokko”, siger adm. direktør Mats Dahlquist, Kuoni Nordic.

I Danmark flyver Apollo og SAS fra København, Aalborg og Billund.