Millionrenovering på Scandic Aalborg Øst

roomScandic starter en omfattende renovering af Scandic Aalborg Øst med 101 værelser. Renoveringen er færdig til april 2017.

I juni ekspanderede Scandic i Aalborg med 168 værelser i porteføljen, og styrkede sin position. Scandic har 23 hoteller i Danmark, hvoraf to i Aalborg, Scandic Aalborg City og Scandic Aalborg Øst.

Scandic Aalborg Øst har igangsat en gennemgribende renovering, og samtlige 101 værelser, badeværelser, værelsesgange og trappeareal renoveres for et tocifret millionbeløb. Det bliver den største renovering i hotellets 30-årige historie.

Alt inventar fjernes, og kun de rå vægge står tilbage, når renoveringen starter. Alt bliver forvandlet til topmoderne faciliteter og vil til foråret fremstå nyt og endnu mere indbydende.

”Vi har i Scandic Danmark brugt de seneste år til at renovere vores hoteller for at få løftet standarden over hele landet. Der ligger en præcis plan for, hvilke hoteller som skal renoveres, og hvornår. I Jylland har vi allerede renoveret bl.a. Aarhus Vest, Kolding, Bygholm Park, Olympic i Esbjerg, Regina i Herning og

Silkeborg, og nu er turen kommet til Scandic Aalborg Øst”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Finn Rosenqvist, hoteldirektør for Aalborg Øst og Aalborg City: ”Hotellet drives på vanlig vis frem til det færdige resultat med stor respekt for alle vores gæster. Vi glæder os til at kunne byde velkommen i de helt nye omgivelser, hvilket allerede vil ske fra december i år, når vi slår dørene op til de første renoverede værelser”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.