Mindeord

0
Arne Johansen.
Arne Johansen.

En god kollega er gået bort. Seniorklubben har sendt redaktionen mindeord om Arne Johansen, som efter et godt liv i rejsebranchen og kort tids sygdom ikke er mere og bisættes i dag.

Arne Johansen nåede at sætte sine positive spor i flere forskellige bureauer og får fra alle nulevende kollegaer en række velmenende og kærlige mindeord, som standby.dk har lavet en koncentreret gengivelse af.

Således skriver fhv. indehaver af Profil Rejsen, Jahn Schapiro: ”Vi arbejdede sammen i tresserne i FDMs Rejseafdeling. Siden har min kontakt med Arne været i samhandel med Dansk Folkeferie. Han var meget afholdt, behageligt og afdæmpet gemyt og tog sig altid tid til at alle havde ro i sindet samt, ikke mindst, var tilfredse.”

Leif Andersen skriver: ”Jeg havde fornøjelsen at have Arne som min stedfortræder i FDM efter Poul H. Ewerløf. Han var også chef for FDM travel på Blegdamsvej. En meget udfordrende post, specielt da A. Mogens Bøll blev koncernchef. Arne var symbolet på en loyal medarbejder, men var klar til forandringer.

Herefter gik turen til Dansk Folkeferie hos Jørgen Løye, hvor det blev til stor glæde. Arne var et pragtfuldt menneske. Havde stor fokus og hjerterum for sine ansatte, som betød alt. En helt igennem god kollega.

Han vil blive savnet af en meget stor kreds i Seniorklubben.”

Bisættelsen finder sted i St. Thomas Kirke på Frederiksberg i dag, mandag den 8. august kl. 13.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz