Mini-O’Leary: SAS går nok konkurs

Således udtaler den nytiltrådte Erik Elmsäter, ifølge nyhedsbureauet Direkt, at ”SAS kommer aldrig til at vokse i sin nuværende form”, og han vurderer at SAS enten vil gå konkurs eller blive solgt. Og i sidstnævnte tilfælde er Ryanair-chefens opfattelse, at Lufthansa først vil slå til og købe SAS, når aktiens værdi matcher værdien af et stykke Hubba Bubba tyggegummi.

 

Ifølge den nye Ryanair-chef i Norden skal SAS reducere billetpriserne med mindst 70 %, og så tilpasse sig denne, nye virkelighed. ”Det går ikke at tage sig tre gange så meget betalt for en flybillet, smide 20 gange så meget bagage væk og sætte dobbelt så mange fly ind som Ryanair” forklarer han.

 

Det synes næsten overflødigt at nævne, at den nye Ryanair-chef for Norden har store forventninger til egen vækst. Senest har Elmsäter således i en pressemeddelelse ladet forstå, at Ryanair tilbyder en mio. flybilletter for 29 kr. stykket – for at fejre en ny rute med to ugentlige afgange mellem Århus og Alicante. Elmsäter tilføjer dog, at man bør booke inden i morgen den 9. juli for at undgå skuffelser.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.