Minister hylder Årets Kok

brøchner-hotels-mad-500x333

Undervisningsminister Christine Antorini overrækker medaljerne når Årets Kok og Årets Tjener kåres på søndag. 10 kokke og 5 tjenere skal konkurrere om de fine titler.

Dermed skriver hun sig ind i rækken af prominente navne, som har overrakt overrakt præmierne ved kåringen af landets bedste kokke og tjenere.

Blandt hendes forgængere er tidligere fødevareministre Eva Kjer Hansen og Henrik Høegh, den tidligere formand for Det konservative Folkeparti, Lene Espersen og madanmelder, tv-vært m.v. Adam Price.

Dette års konkurrence blev med tv-vært og madentusiast Timm Vladimir som konferencier.

Årets Kok er tidligere blevet vundet af en lang af de kokke, som i dag er frontfigurer på landets Michelin-restauranter og deltagere ved verdensmesterskaberne for kokke. Blandt andre Rasmus Kofoed fra Geranium.

Konkurrencen Årets Kok og Årets Tjener arrangeres sammen af Horesta og fagforeningen 3F.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.