Mød hundreder af kolleger i det nye Stand By

Airline-Stand-By-forside-marts-20151-442Det nye Stand By magasin har også masser af fotos fra bl.a. rejsemesser, workshops og sammenkomster i rejsebranchen, fotos af de nye direktører for to store danske erhvervsrejsebureauer, præsentation af Tysklands nye turistchef i Danmark og nyheden om, at salgschefen for stort flyselskab i Danmark stopper.

Der er som altid større reportager fra de seneste rejsemesser i og uden for Skandinavien. Vi har bl.a. været til TUR-messen i Gøteborg, Møde- og Eventmessen i København, Stockholm Travel Show.

Der er også dækning af workshops fra en række lande, genåbning af stort hotel i København, 50 års fødselsdag hos kendt dansk luftfartsdirektør og billeder af de nye bestyrelser for såvel Danmarks Rejsebureau Forening og Danish Business Travel Association.

Det nye Stand By har portrætter af den afgående og tiltrædende direktør for Tysk Turist Information i bl.a. Danmark, af den nye direktør for hhv. American Express Business Travel og Carlson Wagonlit Travel i Danmark samt nyheden om, at kendt salgschef for stort flyselskab i Danmark er stoppet.

I alt er der fotos af ca. 150 navngivne personer fra rejsebranchen – faktisk er tallet højere, for der er i annonce fra Europcar også stort flot foto af 200 af biludlejnings gigantens ansatte i Danmark.

Der kan købes abonnement på Stand By-magasinet via ikonet på vores hjemmesider, takeoff.dk og standby.dk.