Monsters Night Out i Tivoli

Monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter kommer for at teste det nye Scary område i Tivoli. De møder op foran Hovedindgangen klokken 18.30, for at give sig i kast med alle havens forlystelser, til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster.

Manden bag optoget, Lasse Elmer siger:
”Med ”Monsters Night Out” har gæsterne i Tivoli mulighed for at få opfyldt alle horrorfans inderste drømme. Med over 150 monstre i Danmarks mest gennemførte Halloweenmiljø, får både deltagere og tilskuere en oplevelse ulig noget andet. F.eks. fyldes Tivolis ikoniske ruchebane med Draculaer, varulve og Freddy Krueger dukker nok også op”.

 

Copenhagen Zombie Crawl afholdes engang årligt. Den første Zombie Crawl blev afholdt i 2008 med ca. 300 deltagere. Siden er deltagerantallet steget, så der nu er 800 zombier, som samles en gang årligt og drager hærgende igennem de københavnske gader.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.