Montenegro til sommer

Ligheden mellem Kroatien og Montenegro er stor – både når det gælder naturen og byer som 2.500 år gamle Budva med ca. 14.000 indbyggere.

Charterbranchen udvider viften af rejsemål. Efter at Spies netop har lanceret Korfu og Egypten for sommeren 2018, følger selskabet op med Montenegro (Sort Bjerg) syd for Kroatien, hvis ca. 618.000 indbyggere for 11 år siden stemte sig ud af unionen med Serbien.

Kystlinjen er blot 296 km. Men tæller til gengæld nogle unikke strande, der sammen med en rig historie, god mad og et lavt prisniveau, gør landet til et interessant feriested ved Adriaterhavet.

”Rejsemålene Budva, Becici, Petrovac og Poro Motenegro er nyhederne i Spies program. Landet er meget lig nabolandet, Kroatien. Badevandet er krystalklart, der er gode udflugtsmuligheder og mange hyggelige restauranter og barer. Rejsemålet passer fint for såvel børnefamilier som venner og par, der sætter pris på oplevelser, aktiviteter og seværdigheder”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Spies har foreløbig 12 hoteller fra fem-stjernet luksus, over hyggelige familiehoteller til lejligheder og hoteller med god beliggenhed.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.