Næsten rødt kort til Tunesien

0

tunesien ferieTURISME: Der er netop indført undtagelsestilstand i Tunesien – fra Udenrigsministeriet i Danmark hedder det: ”Hvis der ikke er nødvendige grunde til at blive i Tunesien, anbefales udrejse.”

Det danske udenrigsministerium opdaterede i går sin rejsevejledning for Tunesien med oplysning om 30 dages undtagelsestilstand og udgangsforbud i hovedstaden Tunis.

Der er nu udgangsforbud fra kl. 21 til kl. 05 næste morgen. Rejsende bør altid følge myndighedernes anvisninger, oplyser Udenrigsministeriet. Alle rejser til grænseområder mod Algeriet og Libyen frarådes, samt ikke-nødvendige rejser til den øvrige del af landet.

”Hvis du er i Tunesien, og ikke har nødvendige grunde til at blive, anbefales udrejse. Næsten alle danske og nordiske charterselskaber har indstillet rejser til Tunesien i sidste halvdel af i år,” oplyser Udenrigsministeriet og tilføjer: ”Der er høj risiko for terrorhandlinger mod vestlige mål i Tunesien samt ved turistattraktioner, offentlige bygninger, ved sikkerhedsmyndigheder og på steder med større menneskemængder. Der er også risiko for bortførelse af vesterlændinge.”

I vurderingen af terrortruslen indgår risiko for terrorhandlinger og myndighedernes evne, eller mangel på samme, til at imødegå disse, hedder det fra Udenrigsministeriet i København.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz