Nedgang for Aarhus Lufthavn

Erhvervsrejsende rejser mindre i påsken, og det er ifølge lufthavnsdirektør Ole Paaske medvirkende til et større fald, skriver jp.dk.

 

Ved en sammenligning med 2007, da påsken også faldt i april, er nedgangen på blot 6,9%, men under alle omstændigheder er lufthavnen ligesom den øvrige del af branchen hårdt ramt af den økonomiske krise.

 

Til gengæld ser det ud til, at Aarhus Lufthavn bliver ramt relativt lidt af nedgangen i de kommende måneder. Der ventes en nedgang i størrelsesordenen 5-10%, med det forbehold at influenzaen kan udvikle sig til en epidemi, som vil bremse rejselysten.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.