Niels Grosen ny formand for RID

Niels Grosen.

Generel Manager Niels Grosen fra Apollo afløser adm. direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours og Sun Tours, som har beklædt posten i to år. Der er tradition for, at formandsposten går på skift mellem de fire største medlemmer.

”Jeg ser frem til posten som formand. Det er et stort ansvar og en interessant post at bestride. Særligt i disse tider, hvor rejsebranchen er i stadig forandring og udvikling,” siger Niels Grosen.

”2017 er et særligt spændende år. Branchen får et rigtig godt rejseår, hvor det kolde forår får mange til allerede nu at bestille deres sommerferie. De tør ikke løbe an på, at vejret arter sig i sommermånederne og vil samtidig sikre sig, at de får det foretrukne rejsemål og hotel. Det er ikke mindst Spanien og Grækenland, som trækker i rejselystne danskere.”

”Herudover er efterspørgslen på rejser til Tyrkiet vendt tilbage. Sidste års mislykkede militærkup lagde en dæmper på efterspørgslen, men nu vil mange danskere gerne til Tyrkiet igen,” fortæller Niels Grosen og fortsætter: ”Desuden er vi positive over, at Udenrigsministeriet ikke længere fraråder rejser til Sharm El Sheik i Egypten. Så også dér mærker vi en betydelig interesse.”

”Alt i alt er vi altså forsigtigt optimistiske for 2017,” slutter den nyudnævnte formand for RID.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.