Nimb åbner Danmarks dyreste hotelsuite

Hovedsoveværelset i den nye Nimb-suite.

I dag har Nimb-hotellet i Tivoli taget sin nye supersuite i brug. Prisen er 45.000 kr. i døgnet – næste uge har amerikansk familie booket suiten i tre døgn.

Det er navnlig amerikanere, russere, brasilianere og kinesere som indtil nu har booket den nye suite – som reelt er tre værelser, der kan udlejes sammenhængende.

Tivoli præsenterede torsdag den nye Louise Suite for pressen, her fik standby.dk oplyst, at en amerikansk familie har booket suiten tre dage i næste uge. Tivoli vil ikke oplyse, hvor mange bookinger man indtil nu har på hele suiten.

Nimb boutiquehotel har med den nye suite – som reelt er tre værelser – nu i alt 17 værelser. Nimb Hotel er bl.a. medlem af Small Luxury Hotels.

De 45.000 kr. i døgnet giver adgang til den nye suite på 300 kvadratmeter – den har tre soveværelser og badeværelser, limousinetransport til og fra lufthavnen samt bl.a. morgenmadskok.

Selve Nimb-bygningen åbnede i 1909 i forbindelse med, at det nybyggede maurisk-inspirerede palads i Tivoli slog dørene op. Forpagterne var Vilhelm og Louise Nimb. Siden har etablissementet undergået mange forvandlinger, og senest i 2007 gennemgik Nimb en totalrenovering.