Nordisk stil skal friste amerikanske turister

nordisk madNordisk smag og livsstil er in i USA. Nu skal et nordisk turistsamarbejde styrke interessen for at få endnu flere amerikanske rejsende til at vende blikket mod Norden. I dag starter Nordic Food Festival midt på Manhattan.

Antallet af besøgende amerikanere stiger år for år og den amerikanske interesse for livsstil og madoplevelser er øget og blevet en vigtig inspiration i markedsføringen.

Nordic Food Festival vil med forskellige smagsoplevelser give amerikanske journalister, rejsearrangører og New Yorkere en fornemmelse for Norden midt i West Village på Manhattan, hvor nordiske køkkenchefer og stjernerestauranter præsenterer sig.

Nordic Food Festival arrangeres af turistorganisationer fra Danmark, Sverige, Finland og Island. Scandic är festivalens hotelpartner og markedsfører sit nye Stockholm-hotel Haymarket.

Nordic Food Festival finder sted mellem den 23. og 28. september. Hele programmet findes på http://nordicfoodfestival.org .Festivalen flytter til Los Angeles i november.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.