Norges forsvar vælger Norwegian

norwegianNorwegian har skrevet kontrakt med Forsvaret i Norge i fire år fra februar 2016. Det er Norwegians største kunde og kontrakten den største aftale, flyselskaber konkurrerer om i Norge. Det er tredje gang i træk, at Norwegian vinder udbuddet.

”At Forsvaret for tredje gang i træk vælger Norwegian, ser vi som tegn på, at de værdsætter et kvalitetsprodukt til lav pris. Vi ved, at Forsvaret har reduceret sine rejseomkostninger med et trecifret millionbeløb siden de begyndte at flyve med Norwegian, og vi mener, at mange virksomheder i Norge har meget at lære af Forsvarets rejsepolitik,” siger salgsdirektør Lars Sande.

”I løbet af de otte år Forsvaret har haft en aftale med Norwegian, har forsvarssektoren haft en markant omkostningsbesparelse og et godt rutetilbud. Rejseomkostningerne i det offentlige udgør en betydelig del, og vi har et ansvar for at begrænse omkostningerne i forbindelse med rejseaktivitet, så vi i større grad kan fokusere på samfundskritiske opgaver,” siger Magnus Hansvold, underdirektør i FLO Forsyning Driftsanskaffelser.

Aftalen træder i kraft 1. februar 2016 og gælder i to år med mulighed for to gange et års forlængelse. Kontrakten omfatter Norwegians rutenet i Norge og har en bruttoværdi på op mod en halv milliard norske kroner. Norwegian vandt kontrakten i konkurrence med SAS.