Norges forsvar vælger Norwegian

norwegianNorwegian har skrevet kontrakt med Forsvaret i Norge i fire år fra februar 2016. Det er Norwegians største kunde og kontrakten den største aftale, flyselskaber konkurrerer om i Norge. Det er tredje gang i træk, at Norwegian vinder udbuddet.

”At Forsvaret for tredje gang i træk vælger Norwegian, ser vi som tegn på, at de værdsætter et kvalitetsprodukt til lav pris. Vi ved, at Forsvaret har reduceret sine rejseomkostninger med et trecifret millionbeløb siden de begyndte at flyve med Norwegian, og vi mener, at mange virksomheder i Norge har meget at lære af Forsvarets rejsepolitik,” siger salgsdirektør Lars Sande.

”I løbet af de otte år Forsvaret har haft en aftale med Norwegian, har forsvarssektoren haft en markant omkostningsbesparelse og et godt rutetilbud. Rejseomkostningerne i det offentlige udgør en betydelig del, og vi har et ansvar for at begrænse omkostningerne i forbindelse med rejseaktivitet, så vi i større grad kan fokusere på samfundskritiske opgaver,” siger Magnus Hansvold, underdirektør i FLO Forsyning Driftsanskaffelser.

Aftalen træder i kraft 1. februar 2016 og gælder i to år med mulighed for to gange et års forlængelse. Kontrakten omfatter Norwegians rutenet i Norge og har en bruttoværdi på op mod en halv milliard norske kroner. Norwegian vandt kontrakten i konkurrence med SAS.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.