Norwegian åbner rute til Buenos Aires

Den første flyvning mellem London Gatwick og Buenos Aires letter i februar 2018: ”Lanceringen er en milepæl for Norwegian og en vigtig del af vores globale strategi. Det er den første rute til Sydamerika og markerer starten på selskabets ekspansion i Argentina”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

Tidligere på året godkendte Norwegians bestyrelse, at Norwegians argentinske datterselskab etablerer baser, ansætter medarbejdere og lancerer nye ruter i Argentina. Norwegian har ansøgt om en driftstilladelse (Air Operator’s Certificate) for at kunne flyve i Argentina. Hvis ansøgningen godkendes af myndighederne, åbner de nye ruter i slutningen af året.

”Argentina er et meget interessant marked med store muligheder. Dagens flytilbud i Argentina og Sydamerika er relativt begrænset, hvorfor vi ser frem til at give argentinerne billige flybilletter både på indenrigs- og udenrigsruter i nær fremtid”, siger Bjørn Kjos.

Norwegian flyver fire gange om ugen mellem London Gatwick og Buenos Aires med start den 14. februar 2018. Selskabets Boeing 787 Dreamliner vil betjene ruten.

Norwegian har i dag 60 langruter mellem USA og Europa og Asien. Norwegian har otte langruter fra København. Til New York (JFK) fire ugentlige afgange, til San Francisco/Oakland (OAK) to ugentlige afgange, til Los Angeles (LAX) tre ugentlige afgange, til Fort Lauderdale (FLL) to ugentlige afgange, til Las Vegas (LAS) en vinterrute, til Orlando (MCO) en ugentlig afgang, til Boston (BOS) en ugentlig afgang og til Bangkok (BKK) to ugentlige afgange i vinterprogrammet og en ugentlig afgang i sommerprogrammet

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.