Norwegian åbner tre USA-ruter fra Edinburgh

Edinburgh Airport.

Norwegians første flyvning fra Edinburgh til Stewart International Airport i New York startede i går og i dag er turen så kommet til Providence, Rhode Island og i morgen, lørdag til Hartford, Connecticut.

Flyselskabet har åbnet en ny base i Edinburgh og skabt arbejdspladser for 130 piloter og kabinepersonale. Flyvningerne gennemføres med selskabets Boeing 737-800 indtil Norwegian modtager sine nye B737 MAX til sommer.

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos: “Kunderne har reageret positivt på vores tilbud på begge sider af Atlanten, hvilket stimulerer turismen og forretningsaktiviteterne i Skotland”.

VisitScotlands CEO Malcolm Roughead: “Skotland har bedre forbindelser end nogensinde før, og det giver os en kraftigere stemme på vores primære markeder. USA er vores største internationale marked, og sidste år havde vi en vækst på 18% fra Nordamerika og en vækst i forbruget med 40%. De nye lavpris Atlant-ruter kommer på et tidspunkt, hvor valutakurserne gør Skotland til en særdeles attraktiv destination for amerikanske turister”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.