Norwegian åbner base i Finland

Antallet af udenlandske destinationer udvides fra to til 13. Tre fly bliver sat ind på den nyoprettede base.

 

”Det er utrolig glædeligt at kunne øge vores tilstedeværelse i Finland ved at åbne en ny base i Helsingfors og placere tre af vores fly her. Norwegian gik ind på det finske marked i april, og vores ruter fra Helsingfors til Oslo og Stockholm har været meget populære både blandt forretnings- og fritidsrejsende. Vi har stor tiltro til, at det finske marked er klar til endnu flere destinationer og billetter til en pris, alle har råd til”, siger Bjørn Kjos, topchef i Norwegian.

 

Ved at gå ind på det finske indenrigsmarked cementerer Norwegian sin position som en nordisk aktør. I dag flyver selskabet indenrigs i Norge, Sverige og Danmark. I Finland bliver det i første omgang fire daglige afgange mellem Helsingfors og Oulu og en daglig afgang mellem Helsingfors og Rovaniemi. Flyvningerne starter den 31. marts 2011.

 

Norwegian har siden slutningen af april opereret flere daglige flyvninger mellem Helsingfors og Oslo og Helsingfors og Stockholm. I foråret 2011 får finnerne yderligere 11 destinationer at vælge imellem: København, Malaga, Nice, Chania, Rom, Barcelona, London Gatwick, Split og Alicante. De internationale ruter starter i maj 2011.

 

Norwegian har i dag baser i Oslo Gardermoen, Oslo Rygge, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm Arlanda og København.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.