Norwegian Cruise Line bestiller nyt skib

Norwegian Epic.

NCL vil have endnu et krydstogtskib med plads til 4,200 passagerer. Det skal leveres til oktober 2016.Det nye 16.300 tons skib bliver det største i NCL-flåden og vil inkorporere flere af designelementerne og nyhederne fra de to nye skibe, Breakaway og Getaway, som søsættes henholdsvis april 2013 og januar 2014.

Den nye ordre er gået til Meyer Werft, det samme skibsværft, som bygger Breakaway og Getaway, som får baser i henholdsvis New York og Miami.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.