Norwegian Cruise ophæver nynazisters booking

Rederiet har aflyst bookinger af et krydstogt til Caribien fra en stærkt højreorienteret gruppe, der havde planlagt en konference ombord.

Organisationen ’Rebel Media’, der beskrives som en nynazistisk sammenslutning – reklamerer på sin hjemmeside for det ugelange krydstogt på et NCL skib fra Miami i november, som ’en dejlig måde at møde ligesindede ’rebeller’’.

Men det bliver der ikke noget af. Med sidste uges raceuroligheder i Charlottesville, Virginia, i USA har fået gruppen ’Hope not Hate’ til at henvende sig til Norwegian Cruise Line for at få stoppet krydstogtet.

Det fik rederiet til at Komme med en særlig udtalelse: “Vi er for nylig blevet opmærksomme på, at én af flere krydstogtgrupper, som har booket plads på en kommende sejlads, har forbindelse med og støtter synspunkter, som er i direkte modstrid til Norwegian Cruise Line Holdings grundliggende værdier”.

”Selskabet har derfor benyttet sin ret til at ophæve denne gruppes reservationer og refundere det fulde beløb. På grund af firmapolitik vil rederiet hverken diskutere eller afsløre identiteten af vores individuelle gæster eller grupper”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.