Norwegian får ny base i Italien

4

norwegian boeing b737 flyFLYSELSKABER: Norwegian fortsætter sin ekspansion og etablerer ny base i Roms Fiumicino lufthavn. Det er selskabets første base i Italien. Baseåbningen med to fly vil skabe over 60 jobs for piloter og kabinepersonale.

Til foråret vil Norwegian placere to Boeing 737-800 i Fiumicino, som til at begynde med skal operere flyvninger til Nordeuropa.

”Vi sætter til sommer næsten 500.000 sæder til salg til og fra Rom,” siger Norwegians adm. direktør, Bjørn Kjos, og tilføjer: ”Baseåbningen i Rom giver os mulighed for at styrke tilstedeværelsen i regionen ved at skabe nye arbejdspladser og bidrage til øget turisme.”

Norwegian flyver i dag til syv italienske lufthavne (Rom Fiumicino, Catania, Milano Malpensa, Sardinien, Palermo, Pisa, og Venedig), hvor selskabet opererer 24 europæiske ruter. I 2015 fløj Norwegian over 800.000 passagerer til og fra Italien.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

4 Comments on "Norwegian får ny base i Italien"

Notify of
avatar
Hans Erikssen
Hans Erikssen

*skabe nye arbejdspladser* ja arbejdspladser i et vikarbureau i Baltikaum!!!! Flot!!!

York
York

Ja nye arbejdspladser på bekostning af de norske og danske cabin crew, der har fløjet på ruterne indtil nu. Flot Kjos ikke et ord om dem.

GM
GM

@Hans Eriksen
Hviket vikarbureau i Baltikum taler du om? Fakta?

@York
Er det noen norske og danske CC som har mistet sitt jobb?

Fint om dere kommer med fakta og ikke bar vrøvler…

Johnnie Kobbelgaard
Johnnie Kobbelgaard

Less work for nordic based crew….

wpDiscuz