Norwegian flyver Transavias passagerer

Transavia meddelte i september, at selskabet lukker sin operation i Danmark og nogle af de danske ruter allerede den 1. november. Transavia har valgt Norwegian som samarbejdspartner for at kunne tilbyde de berørte passagerer ombooking på de afgange, som Transavia kommer til at aflyse.

 

”Vi flyver i forvejen tusindvis af danskere til samme destinationer med vores nye fly og har netop udvidet antallet af afgange”, siger den danske presse- og markedschef hos Norwegian, Johan Bisgaard Larsen.

 

De passagerer, som bliver berørt af aflysningerne, vil blive kontaktet af Transavia med tilbud om ombooking eller pengene retur. Alle spørgsmål i forbindelse med ombooking og eventuel ændring af rejsetidspunkt rettes til Transavia indtil ombooking er sket.

 

For de passagerer, der ønsker ombooking, vil Norwegian ombooke passagererne og sende nye rejsedokumenter inden for syv arbejdsdage for individuelle passagerer og 10 arbejdsdage for grupper og bookinger via bureau.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.