Norwegian fra CPH til New York og Los Angeles

norwegianDe nye langdistanceruter med flyselskabets Dreamlinere går fra foråret 2014 fra København til New York (JFK) og Los Angeles (LAX). Desuden åbnes nye ruter fra Stockholm og Oslo til Los Angeles og Oakland-San Francisco (OAK), mens nordmændene får en rute til Orlando (MCO).

I samarbejde med Copenhagen Connected åbnes til februar og marts ruter mellem København og New York og Los Angeles. Desuden øger Norwegian kapaciteten fra København til Fort Lauderdale fra to til tre gange om ugen.

”JFK og Los Angeles har været de største u-servicerede ruter ud af København, og med ét slag sikrer Norwegian, at vi får dem på kortet. De to nye ruter forbedrer rejsemulighederne betragteligt for de nordeuropæere, der har CPH som deres foretrukne udgangspunkt,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør Københavns Lufthavn.

I dag er der ingen, der tilbyder direkte flyvninger mellem København og Los Angeles. Der er heller ingen, der tilbyder direkte flyvninger fra Oslo til Los Angeles, San Francisco og Orlando. Det samme gælder fra Stockholm til Los Angeles og San Francisco.

Norwegian lancerede sine langdistanceaktiviteter i maj i år.

”Modtagelsen af vores direkte ruter til New York, Bangkok og Fort Lauderdale har været fantastisk. Belægningen har været 96% i 2. kvartal. Ruterne er ikke blot blevet godt modtaget af de skandinaviske passagerer, men også af asiater og amerikanere, som skal til Skandinavien,” siger Norwegians CEO Bjørn Kjos.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.