Norwegian hyrer piloter til ny Dublin-base

Lavprisselskabet vil ansætte yderligere 40 piloter til sine Boeing 737 til selskabets nye base i irske Dublin, som åbner senere i år.

Ifølge flyselskabet skal den nye base i Dublin Airport støtte Norwegians transatlantiske ruter og den styrkede vækst i Irland. Piloterne skal flyve Dublin, Cork, Shannon og Belfast. For at finde potentielt interesserede arrangerer Norwegian roadshows i september, oktober og november.

Tidligere på året åbnede Norwegian 24 ugentlige transatlantiske flyvninger fra Cork, Shannon, Dublin og Belfast til New York, Boston og New England på USA’s østkyst.

Norwegian har årligt omkring 30 millioner passagerer og betjener 150 destinationer med sin flåde af Boeing 737 og Boeing 787. Der er omkring 7.000 ansatte i selskabet, hvoraf de knap 6.000 er piloter og kabinepersonale.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.