Norwegian: Intet personfølsomt herfra

Flere ansatte i Cimber Sterling har klaget over, at Norwegian angiveligt har offetliggjort navnene på de personer, der har købt en-krones billetter, som de ikke har brugt. En sådan offentliggørelse ville formentlig være i strid med datalovgivningen, skriver epn.dk.

Nu har Norwegian overfor det norske datatilsyn redegjort for sagen, og skriver, at selskabet blot overfor pressen har bekræftet, at centrale personer i Cimber Sterling stod bag aktionen. Yderligere detaljer har pressen selv fremdraget udenom Norwegian..

Norwegian afviser ligeledes at have udarbejdet en liste over de personer, der deltog i aktionen og har heller ikke udleveret detaljer om bookingerne i form af kreditkortoplysninger og lignende.

Men selskabet erkender at have givet enkelte eksempler på de falske navne, som kunderne har benyttet under aktionen. Det norske datatilsyn vil indenfor overskuelig tid træffe afgørelse i sagen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.