Norwegian øger på sine langruter

Lavprisselskabet forøger i vinterprogrammet rutetilbuddet med 50% fra Skandinavien til Los Angeles. Selskabet vil betjene de direkte ruter fra København, Oslo og Stockholm til Los Angeles tre gange ugentligt.

Fra København flyves til Los Angeles onsdag, fredag og lørdag: ”Vi har stor efterspørgsel på direkte ruter fra Skandinavien til Los Angeles. Siden vi lancerede vores USA-ruter fra København, Oslo og Stockholm har vores Boeing 787 Dreamliners været stopfyldte både på Economy og ikke mindst på Premium-klassen,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

I vinterprogrammet flyver Norwegian til Los Angeles, Oakland/San Francisco og Las Vegas. Da Norwegians enkeltbilletter gør det muligt at flyve til én destination og hjem fra en anden, betyder det stor fleksibilitet for passagererne.

Norwegian flyver også fra København til New York, Boston, Fort Lauderdale og Orlando, og med et enkelt stop via London får danskerne flere amerikanske kombinationsmuligheder. I det kommende vinterprogram flyves direkte til og fra Chicago, Seattle, Denver og Austin i Texas. Flyselskabet har også USA-ruter fra Paris og Barcelona.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.