Norwegian øger på sine langruter

Lavprisselskabet forøger i vinterprogrammet rutetilbuddet med 50% fra Skandinavien til Los Angeles. Selskabet vil betjene de direkte ruter fra København, Oslo og Stockholm til Los Angeles tre gange ugentligt.

Fra København flyves til Los Angeles onsdag, fredag og lørdag: ”Vi har stor efterspørgsel på direkte ruter fra Skandinavien til Los Angeles. Siden vi lancerede vores USA-ruter fra København, Oslo og Stockholm har vores Boeing 787 Dreamliners været stopfyldte både på Economy og ikke mindst på Premium-klassen,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

I vinterprogrammet flyver Norwegian til Los Angeles, Oakland/San Francisco og Las Vegas. Da Norwegians enkeltbilletter gør det muligt at flyve til én destination og hjem fra en anden, betyder det stor fleksibilitet for passagererne.

Norwegian flyver også fra København til New York, Boston, Fort Lauderdale og Orlando, og med et enkelt stop via London får danskerne flere amerikanske kombinationsmuligheder. I det kommende vinterprogram flyves direkte til og fra Chicago, Seattle, Denver og Austin i Texas. Flyselskabet har også USA-ruter fra Paris og Barcelona.