Norwegian og easyJet i samarbejde

De to lavprisselskabers samarbejde indebærer, at Norwegians langruter er til salg på easyJets nye bookingplatform ’Worldwide by easyJet’, der gør det muligt for easyJets kunder at bestille Norwegians langruter i én transaktion.

easyJet er Europas næststørste lavprisselskab med over 800 korte ruter i 31 lande. Selskabet har netop lanceret sin nye bookingplatform, ’Worldwide by easyJet’, som giver mulighed for at kombinere en easyJet-flyvning med langruter fra andre flyselskaber inklusive Norwegians netværk til USA, Asien og Sydamerika.

Worldwide by easyJet er i første omgang tilgængelig på ruter fra London Gatwick, men muligheden skal også være tilgængelig fra andre store lufthavne i Europa. I dag tilbyder Norwegian 13 langruter fra Gatwick – 11 til USA samt til Singapore og Buenos Aires.

”Mere end 1,2 millioner easyJet-kunder har videre forbindelse fra London Gatwick, så efterspørgslen efter en tjeneste, som gør processen enklere er stor. Worldwide by easyJet betyder, at vi kan få adgang til en ny, stor kundegruppe, og flyselskaberne, som vi samarbejder med, har varierede og globale netværk”, siger easyJets koncernchef Carolyn McCall.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.