Norwegian satser på internationale ruter

0

DY_787_Side_OSLLUFTFART: Norwegian har haft succes med flere af sine internationale ruter, og nu åbnes de endnu en mellem Fort Lauderdale/Miami i Florida og den fransk-caribiske ø Guadeloupe.

Fra december vil Norwegian flyve to ugentlige afgange mellem de to destinationer. Det skyldes en større efterspørgsel i vinterhalvåret, og flyselskabet vil derfor også tilbyde fire ugentlige afgange mellem New York og Guadeloupe.

”Vi lancerede vores første USA-flyvninger for tre år siden og responsen fra de amerikanske rejsende på vores lave priser og nye, mere miljøvenlige fly har været fantastisk. Det er derfor en glæde at udvide tilbuddet mellem det amerikanske fastland og den caribiske ø Guadeloupe”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

Den nye rute vil, ifølge Norwegian, også komme europæere til gode. Det vil gøre det nemmere at kombinere dage i Fort Lauderdale med ferie i Caribien.

I vinterhalvåret 2013-2014 åbnede Norwegian ruten København-Fort Lauderdale, og tilbyder nu 41 ruter mellem USA og Europa.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz