Norwegian skruer op for Spanien

LUFTFART: Fire spanske destinationer blandt Norwegians fem mest populære sommerruter fra København.

Spanien er danskernes foretrukne feriedestination om sommeren, og denne sommer er der udsigt til ekstra mange danske turister i Spanien – blandt andet fordi mange rejsende fravælger Tyrkiet og Nordafrika og søger mod andre varme og solsikre destinationer.

Det har blandt andre Norwegian taget konsekvensen af og skruet op for sommerprogrammet til Spanien. Selskabet har øget antallet af afgange fra Københavns Lufthavn til både Mallorca, Barcelona og Tenerife.

Det betyder, at Norwegian fx flere dage om ugen flyver to gange dagligt til Mallorca og tre gange dagligt til Barcelona.

Den øgede satsning på Spanien afspejler sig i listen over Norwegians mest populære sommerferierejsemål fra Københavns Lufthavn, hvor top fem ser sådan ud: Nice, Mallorca, Barcelona, Malaga og Alicante.

”Vi ser, at det skiftende og ustadige forårsvejr i Skandinavien nok har fået danskerne til at søge mod solsikre sommerferierejsemål i Sydfrankrig og Spanien,” siger Norwegians informationschef Daniel Kirchhoff til standby.dk.

Norwegian oplever også større efterspørgsel på rejser til Grækenland, hvor selskabet i år har føjet ferieøen Lefkas til sommerens ruteprogram med én ugentlig afgang.

Til sydfranske Nice – Norwegians mest populære sommerdestination fra CPH – har selskabet denne sommer op til tre daglige afgange.