Norwegian skruer op for Spanien

LUFTFART: Fire spanske destinationer blandt Norwegians fem mest populære sommerruter fra København.

Spanien er danskernes foretrukne feriedestination om sommeren, og denne sommer er der udsigt til ekstra mange danske turister i Spanien – blandt andet fordi mange rejsende fravælger Tyrkiet og Nordafrika og søger mod andre varme og solsikre destinationer.

Det har blandt andre Norwegian taget konsekvensen af og skruet op for sommerprogrammet til Spanien. Selskabet har øget antallet af afgange fra Københavns Lufthavn til både Mallorca, Barcelona og Tenerife.

Det betyder, at Norwegian fx flere dage om ugen flyver to gange dagligt til Mallorca og tre gange dagligt til Barcelona.

Den øgede satsning på Spanien afspejler sig i listen over Norwegians mest populære sommerferierejsemål fra Københavns Lufthavn, hvor top fem ser sådan ud: Nice, Mallorca, Barcelona, Malaga og Alicante.

”Vi ser, at det skiftende og ustadige forårsvejr i Skandinavien nok har fået danskerne til at søge mod solsikre sommerferierejsemål i Sydfrankrig og Spanien,” siger Norwegians informationschef Daniel Kirchhoff til standby.dk.

Norwegian oplever også større efterspørgsel på rejser til Grækenland, hvor selskabet i år har føjet ferieøen Lefkas til sommerens ruteprogram med én ugentlig afgang.

Til sydfranske Nice – Norwegians mest populære sommerdestination fra CPH – har selskabet denne sommer op til tre daglige afgange.

x

Læs Også

Flere restauranter til lufthavnen

Til sommer er Københavns Lufthavn klar med udvidelse af Terminal 2 med 25 nye butikker og restauranter.

Rekordår for London Gatwick

London Gatwick kom ud af 2017 efter sin travleste december nogensinde, da 3,2 millioner passagerer benyttede lufthavnen, hvilket var en stigning på 1,5 procent i forhold til december 2916.

Officielt: Airbus lufter stop for A380

Airbus har svært ved at sælge dobbeltdækkerflyet. Nu antyder topdirektør, at produktionen måske indstilles.

Ny passagerrekord i München

Tysklands næststørste lufthavn rundede sidste år 44,6 millioner passagerer.

Alsie Express får seat-only til udlandet

Det danske flyselskab vil i sommersæsonen sælge billetter til sydeuropæisk land – og får ny indenrigsrute.

AirBaltic lander ny passagerrekord

Det lettiske flyselskab airBaltic havde sidste år fremgang i passagertallet på 22 procent.