Norwegian skruer op for Spanien

LUFTFART: Fire spanske destinationer blandt Norwegians fem mest populære sommerruter fra København.

Spanien er danskernes foretrukne feriedestination om sommeren, og denne sommer er der udsigt til ekstra mange danske turister i Spanien – blandt andet fordi mange rejsende fravælger Tyrkiet og Nordafrika og søger mod andre varme og solsikre destinationer.

Det har blandt andre Norwegian taget konsekvensen af og skruet op for sommerprogrammet til Spanien. Selskabet har øget antallet af afgange fra Københavns Lufthavn til både Mallorca, Barcelona og Tenerife.

Det betyder, at Norwegian fx flere dage om ugen flyver to gange dagligt til Mallorca og tre gange dagligt til Barcelona.

Den øgede satsning på Spanien afspejler sig i listen over Norwegians mest populære sommerferierejsemål fra Københavns Lufthavn, hvor top fem ser sådan ud: Nice, Mallorca, Barcelona, Malaga og Alicante.

”Vi ser, at det skiftende og ustadige forårsvejr i Skandinavien nok har fået danskerne til at søge mod solsikre sommerferierejsemål i Sydfrankrig og Spanien,” siger Norwegians informationschef Daniel Kirchhoff til standby.dk.

Norwegian oplever også større efterspørgsel på rejser til Grækenland, hvor selskabet i år har føjet ferieøen Lefkas til sommerens ruteprogram med én ugentlig afgang.

Til sydfranske Nice – Norwegians mest populære sommerdestination fra CPH – har selskabet denne sommer op til tre daglige afgange.

x

Læs Også

Stewardesser får lov til at gå i bukser

De 7.000 kvindelige kabineansatte hos Cathay Pacific slipper for krav om at gå i uniformsnederdele. Det skyldes også, siger fagforening, #MeToo-bevægelsen på sociale medier mod seksuelle krænkelser af kvinder.

Air New Zealand får hidtil længste rute

Med en flyvetid på 16 timer åbner Star Alliance-medlemmet i november ny direkte rute til en af verdens største lufthavne. Som led i aftalen øger amerikansk flyselskab på New Zealand.

Lufthansa med tre nye A380-ruter fra München

Lufthansa har flyttet fem af sine 14 Airbus A380 til München, hvorfra de skal dække det stigende behov for langdistanceflyvninger.

Flyselskab klar med flyvende smølfer

Brussels Airlines har netop præsenteret endnu et fly med en særbemaling - en hyldest til den belgiske tegneserie Smølferne, der i år fejrer 60 års fødselsdag.

BA, Lufthansa og Air France størst på USA fra Europa

Antallet ombordstegne passagerer på internationale flyvninger fra USA blev sidste år i alt 223,4 millioner – der var 5 udenlandske flyselskaber på Top 10.

Flyselskaber drøftede kampen om kunderne

Rejsebureauer med et simpelt produkt vil dø. Omvendt har rejsebureauer en kontakt til kunden, flyselskabet ikke har, lød det, da ekspertpanel debatterede fremtidens luftfart på møde i København.