Norwegian til Las Vegas og Caribien

Bjørn Kjos.

Bjørn Kjos.

Koncernchef Bjørn Kjos fra Norwegian fortalte på et pressemøde i København, at selskabet vil åbne nye ruter fra København til Las Vegas, San Juan på Puerto Rico og St. Croix fra København.

Sideløbende åbnes ruter fra Stockholm til San Juan og Las Vegas, samt fra både Oslo og London til San Juan.

Den 1. november åbner ruten fra København til Las Vegas, som beflyves en gang om ugen. Ruten fra København til San Juan åbner den 6. november og ruten føres videre til den tidligere dansk vestindiske St. Croix. Også denne rute gennemføres en gang ugentligt.

Samtidig har Norwegian indgået aftaler med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser i forbindelse med de nye ruter. Det betyder, at flyselskabet skal flyve rejsearrangørernes kunder til San Juan på Puerto Rico og til St. Croix fra København. Desuden har flere rejsearrangører vist stor interesse i at indgå aftaler med Norwegian på flere af selskabets direkte ruter til USA fra København.

”Vi er meget glade for aftalen. Det faktum, at så store og vigtige rejsearrangører har valgt Norwegian, ser vi som endnu en blåstempling af vores langdistanceprodukt. Vi glæder os til at byde charterpassagerer velkommen ombord på vores nye ruter,” siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.