Norwegian tilbyder ferierejse fra Karup

norwegian karupRuten mellem Karup og København bruges primært af forretningsrejsende, men nu prøver flyselskabet at tiltrække ferierejsende med billige rejser til Sydeuropa.

Selskabet lancerer billetter fra den midtjyske lufthavn via København til Gran Canaria, Tenerife, Malaga og Alicante med lave priser frem til slutningen af marts.

”For at få lønsomhed på ruten er det afgørende, at vi får både erhvervs- og fritidsrejsende om bord. Vores nye tilbud er en chance for at komme billigt ud i Europa fra Karup,” siger Johan Bisgaard Larsen, informations- og markedschef i Norwegian.

I løbet af den tid, Norwegian har fløjet mellem Karup og København, har selskabet forsøgt med adskillige tiltag for at få succes. Man har blandt andet ændret flytype. Hvor man startede med Boeing 737-800 og færre afgange, opereres ruten nu med mindre fly og flere afgange i overensstemmelse med en brugerundersøgelse.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.