Med opkøbet af en hollandsk konkurrent styrker Novasol sig på det hollandske marked. Novasol har i normale rejseår over tre millioner gæster på det europæiske marked. PR-foto: Strandbergen.

Novasol køber hollandsk konkurrent

Novasol, der har hovedkvarter i Danmark, har overtaget hollandske Strandbergen med 137 ferieboliger. I alt udlejer Novasol omkring 50.000 ferieboliger i Europa, heraf 9.000 i Danmark.

De 137 ferieejendomme fra Strandbergen vil indgå i Novasols hollandske portefølje på i forvejen 800 enheder, oplyser Novasol i en pressemeddelelse.

Med Strandbergens ejendomsportefølje og boligejerforhold styrker Novasol sin position i Holland yderligere. Strandbergens nuværende ejere, Frank Bilsen og Gabriele Geitz, arbejder videre i virksomheden for at sikre en overgang til Novasol, oplyses det.

Købet er et strategisk skridt for Novasol for at styrke sin position på det hollandske marked. Her om siger Novasols finansdirektør, Per Brogaard: ”Holland er et vigtigt vækstmarked for Novasol, hvor vi har oplevet en solid stigning i både antallet af gæster og husejere de seneste par år.

Coronakrisen har været en udfordring for branchen, men interessen for private ferieudlejningsboliger er vokset under krisen. Derfor aner vi nu en god mulighed for at drage fordel af den øgede efterspørgsel, som vi forventer at se, når vi forhåbentlig begynder at komme ud af pandemien.”

God beliggenhed
”Vi har været interesseret i Strandbergen i nogen tid, da virksomheden passer godt ind hos Novasol, de hollandske ferieboliger har en god beliggenhed og en historie i regionen. Vi ser frem til at byde Strandbergens husejere velkommen til Novasol-familien, og vi ønsker sammen med husejerene at øge udlejningen de kommende år,” siger Per Brogaard.

Strandbergen blev grundlagt i 2009 og er ifølge Novasol den førende ferieudlejningsvirksomhed langs den hollandske kyst i Bergen og Bergen Aan Zee-området.

Novasol, hvis moderselskab i Virum nord for København har 200 medarbejdere ligesom der er over 400 ansatte på servicekontorerne i Danmark, er en del af amerikanskejede Awaze Group, Europas førende forvalter af ferieboliger og ferieresorts.

Med sine omkring 50.000 boliger udover Europa betegner Novasol sig som Europas førende virksomhed inden for ferieudlejning.

Relaterede artikler:

Ny undersøgelse: Flest danskere på ferie hjemme

Forbruger taber klage om coronaaflyst ferieboligleje

Succes for indisk udlejer af ferieboliger i Danmark