Novasol overtager Ardennes-Etape

maison_fiche-apartments-104633-01-vielsalm-1141435-1mMed opkøbet af det belgiske feriehusudlejningsfirma Ardennes-Etape udbygger Novasol sin førende position i Europa.

Novasol har 1. oktober overtaget belgiske Ardennes-Etape. Ardennes-Etape fortsætter som eget selvstændigt brand i Novasol gruppen og fungerer fremover som hovedsæde for alle Novasols aktiviteter i Belgien.

“Med købet af Ardennes-Etape etablerer vi os stærkt i Belgien. Vi får langt bedre mulighed for at tiltrække flere belgiere på ferie i danske feriehuse til gavn for vores danske husejere og til gavn for den lokale omsætning i Danmark. Som det 14. største rejsemarked i verden udgør Belgien et stort vækstpotentiale for Danmark,” siger Anders Pii, direktør hos Noasol A/S.

Ardennes-Etape formidler 1.500 ferieboliger i Ardennerne og har et bredt udbud af overnatningsmuligheder fra historiske slotte, rustikke landhuse, luksus feriehuse med pool til små, autentiske hytter.

Ardennes-Etape blev grundlagt i 2002 af André Offermans og beskæftiger i dag 42 personer i hovedkontoret i Stavelot i Belgien og har yderligere et kontor i Luxembourg. André Offermans fortsætter som leder for Ardennes-Etape.

Med det seneste opkøb består Novasol gruppen af seks brands: Novasol, dansommer, Cuendet, Happy Home, Friendly Rentals og Ardennes-Etape.

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.