Novasol overtager Ardennes-Etape

maison_fiche-apartments-104633-01-vielsalm-1141435-1mMed opkøbet af det belgiske feriehusudlejningsfirma Ardennes-Etape udbygger Novasol sin førende position i Europa.

Novasol har 1. oktober overtaget belgiske Ardennes-Etape. Ardennes-Etape fortsætter som eget selvstændigt brand i Novasol gruppen og fungerer fremover som hovedsæde for alle Novasols aktiviteter i Belgien.

“Med købet af Ardennes-Etape etablerer vi os stærkt i Belgien. Vi får langt bedre mulighed for at tiltrække flere belgiere på ferie i danske feriehuse til gavn for vores danske husejere og til gavn for den lokale omsætning i Danmark. Som det 14. største rejsemarked i verden udgør Belgien et stort vækstpotentiale for Danmark,” siger Anders Pii, direktør hos Noasol A/S.

Ardennes-Etape formidler 1.500 ferieboliger i Ardennerne og har et bredt udbud af overnatningsmuligheder fra historiske slotte, rustikke landhuse, luksus feriehuse med pool til små, autentiske hytter.

Ardennes-Etape blev grundlagt i 2002 af André Offermans og beskæftiger i dag 42 personer i hovedkontoret i Stavelot i Belgien og har yderligere et kontor i Luxembourg. André Offermans fortsætter som leder for Ardennes-Etape.

Med det seneste opkøb består Novasol gruppen af seks brands: Novasol, dansommer, Cuendet, Happy Home, Friendly Rentals og Ardennes-Etape.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.