Nul kontakt til gavebod

0

timeshareGAVEREJSE: Det er nu en uge siden nogle udvalgte fik brev om, at de får en gratis rejse for to på fem-stjernet hotel uden at vide, hvor turen går hen. Eller hvorfor denne gavmildhed.

Som nævnt på standby.dk for en uge siden har en række danskere modtaget brev om, at de er inviteret med på en gratis rejse for to personer med en uges ophold på fem-stjernet hotel et sted i Syden mod selv at betale lufthavnsafgiften.

Eneste betingelse er, at man tilmelder sig et møde på Grand Hotel i København de første tre dage i september. Der er tre møder hver dag á to timers varighed, og det sidste tirsdag 1. september er allerede fyldt op.

Eneste kontaktmulighed er en tilmelding på skærmen. Vil man vide mere, for eksempel om, hvad det hele går ud på, kan man ringe på et nummer, som er anført i brevet. Der er bare det ved det, at ingen svarer på opkaldet.

På hjemmesiden oplyses, at der er problemer med telefonen, men at man sammen med TDC arbejder på at få det udbedret. Det har nu stået på i seks dage. Det er da heldigvis sjældent, at TDC er så længe om at klare en fejlmelding.

Arrangør er det norske firma kenbagroup.dk, og indtil videre vil vi fortsat gætte på, at der er tale om timeshare-aktiviteter fra De Kanariske Øer ført op til Skandinavien.

Vi hører gerne nærmere om det er forkert.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz