Ny analyse af Danmarks hotelbranche

comwell hotel aarhusHOTELLER: 20. november er Ole Egholm klar med sin årlige analyse af hotelbranchen – i år omfatter den Danmarks største hoteloperatører og største hotel-ejendomsselskaber. Analysen har top-20 lister over branchens bedste og værste præstationer herunder hvem, der er konkurstruede. 

Den 170 sider lange analyse omfatter blandt meget andet hotelbranchens seneste regnskaber: ”Analysen er os bekendt den eneste af sin art i Danmark, der viser navne og individuelle resultater, branchens udvikling på alle relevante måleparametre og resultater – både de kønne og de grimme,” hedder det fra Ole Egholm. Han udgiver i år hotelanalysen for 8. gang.

Analysen er blevet til ved gennemgang af Danmarks 375 største hoteller, der alle har mindst 40 værelser.

Den ser på hotelbranchens succeser, på de flotteste overskud, største omsætning og overskud per værelse – samt branchens største underskud, laveste lønniveauer, ringeste omsætning per værelse osv.

”Vi gennemgår hotelbranchens balance, f.eks. hvem der har de mest vovede og mest forsigtige ejendomsinvesteringer, hvem der er mest forgældet, hvem der har skjulte formuer, og hvilke virksomheder, der ifølge vores analyse er konkurstruet,” siger Ole Egholm.

Analysen til 4.000 kr. plus moms kan bestilles via hjemmesiden: danskbrancheanalyse.dk