Ny bikini-sikkerhedsvideo vækker opmærksomhed

air-new-zealand-sikkerhedsvideoDet gode Star Alliance-medlem Air New Zealand er også kendt for sine kreative sikkerhedsvideoer – den nyeste vækker opmærksomhed med sin overflod af badetøjsmodeller.

Air New Zealands seneste sikkerhedsvideoer har haft figurer med fra film som Ringenes Herre og Hobitten, begge optaget i det dejlige land. Men selskabets nyeste sikkerhedsvideo er denne gang skudt på Cook Island i Stillehavet – i samarbejde med Sports Illustrated, der i år fejrer 50-året for sine sundt udseende badedragtspiger.

Den nye video, Safety In Paradise, om sikkerhed ombord kan bl.a. ses på YouTube – og debatten kører om, hvorvidt Air New Zealand denne gang er gået for vidt med fór megen fokus på seksuelle over- og undertoner.

Kvindedebattøren Deborah Russell, lektor ved Massey University i New Zealand, mener, at videoen gør kvinden til et sexobjekt. “Jeg er taget til fange til at se sikkerhedsvideoen, men pludselig kommer der en masse referencer til sex og seksualitet,” siger hun til landets største avis, The New Zealand Herald. Air New Zealand er ikke bekymret. “Vi har gjort os umage for at sikre, at ”Safety in Paradise” er produceret smagfuldt.”

Videoen kan bl.a. ses her: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SQDip9V49U0&desktop_uri=%2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DSQDip9V49U0&app=desktop