Ny billetløsning til online-bureauer

For rejsebureauerne betyder løsningen, at de får bedre mulighed for at styre kunden hen imod det mest lønsomme udbud. En anden forbedring er en funktion, som gør det lettere for rejsebureauerne at sælge tillægsydelser som f.eks. billeje og lignende.

’Agent Fare Families’ giver rejsebureauerne en større frihed til at kategorisere og gruppere billetpriser. Som et eksempel kan rejser, hvor billetprisen ikke refunderes, grupperes i en familie, rejser, hvor billetprisen refunderes mod en ekstra afgift, i en anden familie og fuldt fleksible billetter i en tredje. Grupperingerne gør, at rejsebureauerne hurtigere og mere effektivt kan informere om, hvilke betingelser der gælder for en vis pris.

Gennem upsell-funktionen i Agent Fare Families får rejsebureauerne mere fleksible muligheder for at foreslå en højere priskategori. Endvidere kan rejsebureauerne skabe et bookingmiljø, der ligner flyselskabernes bookingsider på nettet.

Amadeus Master Pricer Fare Families er allerede tilgængelig for online-rejsebureauer og andre rejsebureauer, som arbejder via internettet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.