Ny chef for VisitDenmark i Sverige

Hun er cand.merc.int. fra CBS og er i dag chef for branding i VisitDenmark. Hun er vokset op i Sverige og har svensk som modersmål på linje med dansk. Hun har desuden god erfaring i at arbejde sammen med svenske virksomheder og offentlige partnere, da hun tidligere har været projektleder i Udvikling Nord – Via Helsingborg-Helsingør, og som projektleder i markedsføringsorganisationen Øresund Network AB.

 

Hun kom til VisitDenmark i 2007 som konsulent i udviklingsafdelingen. Siden 2009 som international projektchef med ansvar for centrale tværnationale marketingprojekter, og i 2010 blev hun chef for

branding.

 

Som chef for VisitDenmark i Stockholm bliver Camilla Herman-Petersen leder for fem medarbejdere.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.