Ny DSB-avis

Kommunikationschef Lars Kaspersen, DSB

De omkring 500.000 danskere, der hver dag tager toget får fra i dag, onsdag, en ny avis ’På Sporet’, der giver viden om kommende sporarbejder, forsinkelser og andet, som stamkunder kommer til at opleve.

”Vi vil gerne sikre, at pendlerne får en rimelig forklaring på de ting, der påvirker eller kommer til at påvirke deres daglige togrejse. Jernbanen er en byggeplads det næste år, der laves spor og signaler og strækninger elektrificeres. På Sporet skal være med til at give pendlerne bedre information om, hvorfor de fra tid til anden generes med ændringer eller forsinkelser på deres daglige rejse,” siger Lars Kaspersen, kommunikationsdirektør i DSB.

På Sporet udgives af DSB og bliver lagt i alle landets tog og kan ses på dsb.dk. Avisen tager udgangspunkt i de spørgsmål, der er relevante for pendlerne og er ikke tænkt som et reklamemagasin for DSB.

”Vi skal ikke konkurrere med dagbladene, men vi har behov for at give vores stamkunder fakta og perspektiv uafhængigt af den daglige nyhedsstrøm. Vi vil give pendlerne plads i avisen – og der kommer også til at være historier, der tager pendlernes problemer eller kritik op. Det er vigtigt, at avisen er troværdig,” siger Lars Kaspersen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.