Ny formand for samarbejdsforum

Steen Seitner.

Feriehusudlejernes Brancheforening overtager formandskabet i Turisterhvervets Samarbejdsforum (TS) fra 1. januar 2013. Formandskabet overtages fra Campingrådet, der de seneste to år har stået i spidsen for turismeorganisationen.

Ny TS-formand de næste to år bliver Steen Seitner formand for Feriehusudlejerens Brancheforening samt adm. direktør i DanCenter og Land & Leisure.

TS er et netværk for de syv hovedorganisationer inden for dansk turisme samt Dansk Erhverv og DI. De syv organisationer er Feriehusudlejernes Brancheforening, Campingrådet, Horesta, Danmarks Restauranter & Caféer (DRC), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF), Danhostel og Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark (FFD).

Feriehusbranchen vil i sin formandsperiode sætte den danske turismesektor tydeligere på landkortet:

”Det er uforståeligt, at turismen ikke står højere på den politiske dagsorden, når man tænker på, at erhvervet skaber over 100.000 fuldtidsarbejdspladser og en omsætning i samfundet på knap 75 milliarder kroner”, siger Steen Seitner.

TS arbejder på at forbedre turisterhvervets rammebetingelser, såvel i form af at forbedre erhvervets indtægtsgrundlag som at reducere omkostningerne.

Formandsskabet går på skift mellem medlemsorganisationerne for to år ad gangen.