Ny fyringsrunde hos Iberia

iberiaNetop som Iberia har gennemført en runde ’personaletilpasninger’ planlægger det nationale spanske flyselskab en ny omgang opsigelser for at bringe omkostningerne ned, siger bestyrelsesformand Luis Gallego.

Iberia, som ejes af IAG, indgik i 2014 en aftale med fagforeningerne om at nedlægge 1.427 stillinger inden udgangen af 2017. Der er stadig 462 ledige pladser i selskabets frivillige fratrædelsesordning.

Når den kvote er brugt, er det hensigten at tage nye forhandlinger med fagforeningerne om reduktion af ældre medarbejdere på frivillig base.

“Vi har stadig overskud af personale i nogle enheder”, siger han. Selskabet har gennemgået en større omlægning siden fusionen i 2011 med British Airways i IAG. Både antallet af stillinger og lønniveauet er blevet reduceret.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.