Ny hjemmeside for Aarhus Airport

aarhus lufthavn hjemmesideLUFTHAVNE: Lufthavnens nye hjemmeside skal ”støve identiteten af” med et nyt ”vikinge-logo”. Ændringen sker for at tydeliggøre den udviklingsproces, Aarhus Airport i øjeblikket er i gang med.

“Aarhus Lufthavns identitet har i mange år trængt til et grundigt eftersyn – og det er vi nu godt i gang med,” siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg og tilføjer: ”Den nye hjemmeside giver brugerne adgang til informationer om f.eks. flyankomster og -afgange, rutenettet, parkering, taxa- og limousineservice, lufthavnsbussen, charterferier, åbningstider og meget andet.”

Lufthavnen har også fået nyt logo. ”Logoet leger med en mindre sort skrift over navnetrækket, som afsluttes af det “us”, der er afslutningen på Aarhus. Det bliver således til “Fly with us” osv. ”Logoet er tænkt sammen med Aarhus by, der ligeledes arbejder med dette “us” koblet til et budskab i forskellige sammenhænge,” siger Peter Høgsberg.

Aarhus Lufthavn ligger ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus. Lufthavnen har 115 deltids- og fuldtidsmedarbejdere og har i år haft flyvninger til 19 destinationer.