Ny hjemmeside skal binde hoteller og golfspillere sammen

Greenvalue.dk skal give danske hoteller eksponering mod golfspillere i Skandinavien på jagt efter hoteller og golfklubber med gode tilbud.

 

”Idéen med Greenvalue er, at alle – hoteller, klubber og golfere – får værdi ud af at være med. Enten i form af tilbud til spillerne eller øget omsætning til hotellerne og klubberne. Greenvalues hotelpartnere får eksponering overfor Greenvalues medlemmer samt mulighed for at reklamere for tilbud fra restaurant, overnatninger, golfpakker osv.,” siger Christian Deijenberg (foto), til daglig hoteldirektør for Scandic Sydhavnen, samt strategisk partner bag Greenvalue. Han står bag hjemmesiden sammen med adm. direktør Jørgen Kruckow.

 

For at komme på Greenvalue.dk skal hoteller yde minimum 10 % på dagsprisen.

 

”Vi har som golfspillere længe savnet hjemmeside, hvor vi kunne hente hurtig inspiration til at prøve en ny bane eller golfweekend og finde gode tilbud – uden at skulle pløje en masse hjemmesider igennem. Derfor skabte vi et forum, der henvender sig til aktive og nysgerrige golfspillere, der har lyst til at prøve noget nyt og samtidig vil spare penge,” siger Jørgen Kruckow og Christian Deijenberg.

 

 

Skrevet af redaktionen