HORESTA’s direktionstrio består fra venstre af kommerciel direktør Jeppe Møller-Herskind, politisk direktør Kristian Nørgaard – herefter bestyrelsesformand Jan Vinther Laursen – og administrerende direktør, Pia Voss. Foto: HORESTA.

Ny HORESTA-direktion med 20 års brancheerfaring

Efter det hastige farvel til HORESTA’s administrerende direktør, har brancheforeningen nu en trepersoners direktion. Samlet har trioen arbejdet over 20 år i hotel- og restaurationsbranchen.

I oktober sidste år blev Jannick Nytoft præsenteret som ny administrerende direktør i HORESTA og HORESTA Arbejdsgiver – som afløser for Katia Knipschildt Østergaard Neumann.

Men sidste måned meddelte HORESTA, at man var blevet enig med Jannick Nytoft om at ophæve samarbejdet. ”Vi er kommet til en aftale om, at HORESTA får et nyt og stærkt lederskab,” sagde HORESTA’s bestyrelsesformand, Jan Vinther Laursen, til Standby.dk. Han ønskede ikke at kommentere de yderligere omstændigheder omkring fratrædelsen.

Men, blev det oplyst i pressemeddelelsen, vil HORESTA’s direktion fremover bestå af Pia Elisabeth Voss som administrerende direktør (hun er HORESTA’s juridiske direktør) og var konstitueret administrerende direktør efter Katia Østergaard fratrådte og før Jannick Nytoft kom til.

I direktionen er også den nye kommercielle direktør, Jeppe Møller-Herskind, samt politisk direktør Kristian Nørgaard.

Juristen Jeppe Møller-Herskind udskiftede i august sit job som vicedirektør i Danmarks Restauranter & Cafeer til den nyoprettet stilling som kommerciel direktør i HORESTA. Dermed snuppede HORESTA en vigtig aktør fra en delvist konkurrerende brancheorganisation.

Gruppefoto med bestyrelsesformanden
HORESTA udsendte forleden det første gruppefoto med direktionstrioen – med på billedet er også HORESTA’s bestyrelsesformand, Jan Vinther Laursen, der til daglig er administrerende direktør for restaurantkæden Bones.

HORESTA har cirka 2.000 medlemmer blandt hoteller, restauranter og andre aktører i turisme- og oplevelseserhvervet.

Jan Vinther Laursen siger: ”Jeg har stor tillid til, at den nye direktion kan stå i spidsen for at drive organisationen mod nye mål. Med udnævnelsen (af Pia Voss som ny administrerende direktør, red.) og etablering af en ny direktion har vi fået en ledelse med solid erfaring, stor indsigt i branchen og ikke mindst kompetencer, der faciliterer nytænkning og udvikling. Med disse elementer har vi et stærkt fundament for, at HORESTA også fremover kan varetage branchens interesser bedst muligt,”

Sammenlagt har Pia Voss, Kristian Nørgaard og Jeppe Møller-Herskind arbejdet for branchen i over 20 år.

Pia Voss har været juridisk direktør i HORESTA i otte år, Kristian Nørgaard har været ansat i HORESTA i fem år, mens Jeppe Møller-Herskind kom til HORESTA i august, men inden da havde han været i Danmarks Restauranter & Cafeer i otte år – senest som vicedirektør.

To unge, ambitiøse talenter
”Vi oplever det som en kæmpe styrke, at administrerende direktør Pia Voss har mulighed for at supplere sig i den daglige ledelse med de to unge, ambitiøse talenter, og vi er i en samlet HORESTA-bestyrelse ikke i tvivl om, at vi står med et perfekt hold,” siger Jan Vinther Laursen og tilføjer:

”Pia, Kristian og Jeppe rummer tilsammen alle de kvaliteter, vi efterspørger, og de supplerer hinanden på unik vis. Det gælder ikke alene på alder og køn, men også måde at tænke og drive en organisation på.”

Den nye direktion kan blandt andet mødes, når HORESTA den 24. november i Øksnehallen har Årsdag under overskriften ”Exploring the World of Tomorrow.”

 

Relaterede artikler:

Jannick Nytoft stopper som direktør i HORESTA

”HORESTA skal være stemmen for ét erhverv”

”Min drøm er at nogle kommer tilbage til HORESTA”